CARACTERISTICI

Montaj, transport si Consultanta Tehnica asigurata de PANDOOR

Vitrinele de magazin sunt executate din sticla securizata de 8-10-12mm clara, sablata, colorata sau personalizata. Pentru inaltimi mai mari de 3000 mm recomandam sticla laminata si securizata. Vitrinele de magazin Pandoor sunt executate pe comanda la orice dimensiune, panourile fixe din sticla sunt prinse in profil din aluminiu tip” U”, profile cu bagheta sau sina perimetrala cu posibilitatea de vopsire in orice nuanta RAL. Usile recomandate pentru vitrinele de magazin sunt usile cu amortizor pentru trafic intens, usi automate sau rulouri/grilaje metalice cu actionare electrica sau/si manuala.

Vitrina magazinului tau, Cartea ta de vizita!

EXECUTAM PE COMANDA ORICE TIP DE FATADA COMERCIALA DIN STICLA!
Peretii, fatadele sau vitrinele din sticla pentru vitrine de magazine sau spatii comerciale , asigura o maxima vizibilitate in interiorul spatiului, deoarece nu exista profile verticale sau conexiuni vizibile intre piesele de sticla. Pe principiul ca interiorul perfect arata ca un spatiu exterior si ca organismul uman functioneaza dupa ritmul zi-noapte, fiind sensibil la oricare dintre razele spectrului solar, cu ajutorul vitrinelor din sticla orice spatiu capata deschidere totala catre sursele de lumina, ajutand ca razele sa patrunda pana in mijlocul oricarei locatii.

Mai multa vizibilitate pentru comparator, Garantat mai multi clienti!

Vitrina unui magazin reprezinta interactiunea dintre mediul exterior si ceea ce doreste sa comunice comerciantul.

Prezenta luminii naturale în magazine cu ajutorul fatadelor, vitrinelor si peretilor din sticla, constituie atât o sursa de animatie, de calitate (redarea culorilor), dar si o posibilitate de a economisi energie

ACCESORII USI TRAFIC INTENS