PERETI AMOVIBILI DIN STICLA DORMA VARIFLEX

Executie si montaj- PANDOOR

Pereți mobili din sticla PANDOOR pentru spații de locuit moderne

Camerele de diferite tipuri si întrebuințări pot fi împărțite, reduse in dimensiune, mărite, li se pot modifica dimensiunile si astfel adaptate la cerințele persoanelor care le folosesc. De la sala de conferințe strâmta la o sală mare de expozitie. Aceasta flexibilitate generează o atmosferă specială, caracterizată prin estetica creativă si sporită printr-o gamă largă de materiale de suprafețe si finisaje.
Declaratia pentru produse de mediu (EPD) per ISO 14025 si EN 15804.

Peretii amovibili din sticla Variflex

Pandoor imbină eleganța spațiului si eficiența functională cu cele mai înalte standarde
Cu peretii amovibili Variflex – PANDOOR de la DORMA Hüppe, aproape nu există limite ale creativității arhitecturale care pot fi aplicate – începând cu planul podelei și continuând cu partițiile instalate si operabile. Încorporând divizări sensibile, spațiile pot fi configurate în conformitate cu cerințele în schimbare și solicitările funcționale dominante, oferind mai multa flexibilitate in utilizarea cotidiană.

Cu cât cerințele referitoare la sistemul de pereti mobili au devenit mai complexe, cu atât mai mulți clienți sunt sfatuiti sa opteze pentru peretii amovibil PANDOOR cu sistem DORMA HüppeVariflex. Cu acest system de compartimentare, chiar si proportiile camerei pot fi adaptate cerintelor individuale.Variabilitatea și flexibilitatea sa generează o funcționalitate remarcabilă, chiar și în cazul înalțimilor mari ale camerelor, tavanelor înclinate sau pereților din colț.

Design funcțional și estetic

Caracteristicile unei camere sunt definite in special prin aspectul ei vizual. Prin urmare, sistemul de partiționare ar trebui, de asemenea, să se integreze armonios în ambianța dată DORMA Hüppe Variflex face acest lucru posibil cu o varietate practic inepuizabilă de textura și culori, îndeplinind chiar și cele mai pretențioase cerințe de proiectare și stil. Permite ideilor artistice sa devina realitate.

Tehnologie inteligentă, implementată sistematic

Constructie –Cadru din oțel și aluminiu cu panouri acoperitoare liber oscilante, cu partea de sus atârnată.

Dimensiuni
Grosimea elementului: 100 and 120 mm
Lățimea elementului: 600 – 1250 mm
Inălțimea liberă: 2000 – 14,500 mm

Echipament și accesorii
Operare standard: manuală cu manivela
Pentru mai multă ușurință: Semi-automat (extensie și retractare a benzilor de etanșare controlate electronic)
Lambriu din tablă de oțel: Opțional

Izolare fonică per EN 20140, valori de laborator în Rw:
Variflex 100: 38 – 57 dB
Variflex 120: 58 si 60 dB