Sticla laminata este un tip de sticla securizata utilizata in constructii, in domeniul auto (parbrize) si alte structuri ce necesita rezistenta. Aceasta sticla se obtine din doua sau mai multe foi de sticla unite, la temperaturi speciale cu unul sau mai multe straturi de folie polivinilbutiral (PVB) clara, colorata, transparenta sau opaca, caracterizata prin rigiditare deosebita, adeziune si elasticitate.. Sticla laminata poate avea diverse grosimi si poate fi decorata in functie de cerintele clientului, rezultatele obtinute fiind durabile si de inalta performanta.

In cazul unui soc mecanic, la o eventuala spargere, fragmentele de sticla rezultate raman atasate de folia de PVB si astfel, sunt evitate accidentele.

Prin urmare, sticla laminata reprezinta o alternativa de incredere atunci cand doriti sa obtineti un design modernist , dar si rezistent.

Sticla laminata este folosita tot mai des datorita proprietatilor sale speciale, acest produs fiind potrivit pentru o gama larga de aplicatii. PANDOOR HARDWARE SYSTEMS va pune la dispozitie mai multe variante de sticla laminata ce poate fi adaptata la cerintele dumneavoastra, indiferent de tipul proiectului.

Raspundem cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra si va oferim toate informatiile de care aveti nevoie. In plus, beneficiati de preturi foarte avantajoase, care vor face din colaborarea cu firma noastra un real succes.

Regasiti mai jos oferta noastra complete pentru variantele de sticla laminata disponibile.

Atentie! Cantitatea minima pentru o comanda ferma este de 100 mp.

Termenul de executie si livrare este de 3 saptamani.