PANDOOR – PRODUCATOR USI DIN STICLA

PRET PRODUCATOR, GARANTIE SI MONTAJ PROFESIONAL

Detinem o echipa de specialisti cu experienta pentru realizarea la nivel ireprosabil al montajului tipurilor de usi solicitate. Pandoor poseda echipamentele si uneltele potrivite pentru livrarea si montajul usilor in toate conditiile solicitate de catre client. Va rugam sa ne contactati pentru a discuta detaliile unei colaborari si modul in care Pandoor poate veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra la nivel national. Experienta in activitate ne-a ajutat sa dobandim flexibilitate si sa oferim conditii avantajoase pentru beneficiarii nostri, indiferent de proiectele acestora.

SUNT USILE DIN STICLA REZISTENTE?

In aparenta sticla este un material fragil, usor casant si care nu inspira mare incredere in utilizare. Acest lucru nu este valabil pentru usile din sticla securizata, care au o rezistenta sporita. Usile de sticla securizata cu grosimi de 8, 10 sau 12 mm sunt tratate special in procesul de fabricatie pentru a rezista la impact accidental, deci sunt realmente dificil de spart din motive accidentale! In plus, larga utilizare in spatii comerciale, de birouri, de utilitate publica, cu trafic intens si aglomerare umana mare demonstreaza siguranta si confortul in utilizarea usilor din sticla.

Dincolo de rezistenta (veti remarca in spatii comerciale si in mall-uri ca marea majoritate a usilor si balustradelor sunt de sticla), marele avantaj al usilor de sticla sta in faptul ca acestea isi pastreaza aspectul de nou pe toata perioada utilizarii, fiind necesara schimbarea lor doar atunci cand doriti sa schimbati designul. Incepand cu grosimea de 6 mm, orice usa din sticla securizata este de o rezistenta consistenta. Usile de sticla precum si cele de dus comercializate de PANDOOR au grosimi de 8 pana la 10 mm. Aspectul cel mai important legat de calitatea usilor de sticla sta in feronerie. Balamalele, clantele/ manerele, amortizoarele si celelalte elemente de feronerie confera durabilitate in timp daca sunt de o calitate superioara.

CE ALEGEM? USI GLISANTE SAU USI CULISANTE!

In activitatea noastra, ne-am confruntat mereu cu intrebarea unor clienti, daca este mai bine sa monteze usi culisante sau glisante. Desi poate parea putin hilara aceasta intrebare, pentru un necunoscator ea este cat se poate de legitima. Nu exista nici o diferenta intre usile glisante si cele culisante! Proprietatea unui lucru de a fi glisant sau culisant implica alunecarea acestuia pe un dispozitiv special (in cazul usilor, este vorba de rolele pe care acestea sunt montate). In portofoliul nostru de produse avem o serie de usi culisante in diverse dimensiuni, finisaje, forme si sablaje.

MENTENANTA USILOR DE INTERIOR

Exploatarea corecta si igienizarea conform recomandarilor producatorului cresc eficienta in utilizare si durabilitatea in timp a usilor. Fie ca discutam de usi din sticla sau usi din MDF, recomandam igienizarea usilor de interior achizitionate de la PANDOOR cu solutii non-alcoolice si cu materiale non-abrazive, care pot zgaria materialul.

TERMOIZOLARE SI IZOLAREA FONICA LA USILE DIN STICLA

Sticla este un material care isi pierde izolarea termica pe masura ce suprafata creste. Usile montate in toc de lemn sau piatra prezinta o izolare foarte buna. De asemenea, in functie de model se pot realiza diverse izolari termice si fonice ale materialului. Principalul element in achizitia usilor de sticla este ca acestea sa se inchida si sa izoleze perfect si dupa ani de utilizare, nu doar la momentul montajului. La PANDOOR lucram cu furnizorii, materialele si specialistii care ofera acest avantaj in utilizare.

MASURATORILE

Se masoara golul de zidarie, atat pe orizontala, cat si pe verticala, si se verifica planeitatea; Se masoara grosimea zidului si se verifica neregularitatile acestuia;
In situatia constructiilor noi se ia in calcul grosimea sapei.
In functie de masuratorile intocmite, se stabilesc dimensiunile foii de usa tinand cont de faptul ca se calculeaza o toleranta de 10 mm pe fiecare latura, care se scade din dimensiunea golului de zid;
La constructiile vechi, unde exista usi ce trebuie demontate, se va tine cont de aspectul golului dupa demontare. In situatia in care golul prezinta distorsiuni mari, se recomanda beneficiarului sa finiseze golul de usa.

 

MONTAJUL

Montajul usilor se face de catre echipe profesionale scolarizate special pentru realizarea unui montaj perfect al usii dvs.

Echipele PANDOOR sunt dotate cu truse de scule complet echipate pentru a reusi un motaj in orice situatie data.

Pentru firme sau companii care doresc sa colaboreze cu noi in diverse orase din Romania va rugam sa ne contactati. Dorim prin aceste facilitati sa fim cat se poate de elastici, sa oferim solutii cat mai avantajoase pentru clientii si beneficiarii nostri si nu sa impunem conditii aberante!

.