CARACTERISTICI

Usi sticla batante universal

PANDOOR asigura Masuratori, Transport si Montaj. Consultanta tehnica Gratuita!

  • Dimensiune: pe comanda
  • Tip deschidere: batant ( interior, exterior)
  • Tip Sticla: sticla securizata, finisata, clara, colorata, sablata sau personalizata
  • Feronerie: Dorma Germania
  • Pregătire ușoară a sticlei, fixare sigura
  • Construcție fiabilă
  • Gamă potrivită de incuietori
  • Livrare rapida

 

 

USI DIN STICLA UNIVERSAL

Feronerie DORMA – Pentru trafic intens

Usile din sticla batante executate de PANDOOR cu gama DORMA Universal de accesorii de tip “patch” permite realizarea construcțiilor din sticlă rezistente cu aproape orice design imaginabil.Usile din sticla securizata Universal  pot fi furnizate cu componente fixate in aranjamente diferite – cu accesorii de colț sau accesorii aripi în diferite unghiuri, cu uși simple sau duble în modele cu una sau două tăbliii.

PANDOOR deține o profunda cunoastere a proprietăților speciale ale sticlei ca și material de constructie. Aceasta a dus la conceperea unei game largi de usi din sticla. Examinate cu atentie si masuri pozitive au fost luate pentru a crea aria maximă a suprafeței de contact pentru eficiența optima de prindere.

Sticlă pentru amenajări interioare – USI DIN STICLA

Sticla pentru amenajări interioare – un accesoriu incitant
Utilizarea sticlei pentru usile din sticla, atrage și incită. Îmbinarea purității cu rezistență și culoare metamorfozează interiorul, oferind privitorului noi dimensiuni ale esteticului.

Puteți aduce culoare, lumină și noi texturi în casa dumneavoastră, fie că sunteți în căutarea unui look clasic sau contemporan.
Sticla de interior  di esterior se potrivește oricărui stil sau gust, prin aspectul atemporal și finisaje de calitate.

Sticlă cu tradiție pentru amenajări interioare, de la PANDOOR

Așezând modernitatea și inovația pe bazele tradiției, PANDOOR vă oferă o gamă unică de produse pentru amenajări interioare. Fie că vorbim despre uși de sticlă, pereti despartitori, sau alte elemente de decor realizate cu sticlă de interior, acestea transformă spațiul într-un loc luminos, aerisit si primitor.