Usi sticlă securizată – STUDIO RONDO

Usile din sticla securizata de interior Studio-Rondo executate de PANDOOR, emană farmec și îngrijire, prin liniile lor simple, neîncărcate, servind astfel la sporirea frumuseței inerente și aspectul ușilor din sticlă securizată.Usile din sticla securizata Studio Rondo, au o gamă largă de finisaje si culori, ele oferă, de asemenea, numeroase posibilități de aplicare a creativității.

Usi din sticla Studio Rondo – fiabilitate in functionare

Materialele de calitate și construcția robustă sunt garanția unui standard neîntrecut de durabilitate și fiabilitate pentru usile din sticla studio Rondo.

MASURATORI, MONTAJ SI GARANTIE

 

PANDOOR asigură măsurători, execuție și montaj pentru toate produsele comercializate!
Montajul usilor se face de catre echipe profesionale scolarizate special pentru realizarea unui montaj perfect al usii dvs.

Echipele sunt dotate cu truse de scule complet echipate pentru a reusi un motaj in orice situatie data.

  • Termen montaj: 10 zile lucratoare
  • Garantie buna executie: 12 luni
  • Garantie sisteme: garantia producatorului

Pregătirea simplă a sticlei, fixare fermă si personalizare pe comanda

PANDOOR produce usi din sticla pe comanda. Dimensiunea usilor din sticla Studio Rondo sunt executate pe comanda. Grosimea sticlei din care sunt fabricte usil din sticla este de 8 mm, securizat, clar, colorat, sablat sau personalizat. Designul bine conceput al sistemelor Dorma folosite la usile din sticla Studio Ronso, asigură suprafața maximă de contact vzual pentru o eficiență optima.

Finisaje și culori

Toate modelele și tipurile comune sunt disponibile pe stoc (fabrică), într-o gamă largă de finisaje si culori. Accesoriile speciale pentru usile din sticla PANDOOR asigura rezistenta in timp, elganta si bun gust acolo unde sunt amplasate.