USI DIN STICLA BATANTE

MONTAJ, GARANTIE SI TRANSPORT OFERIT DE PANDOOR

Usile din sticla, un obiect unicat!

Pentru spațiul locuinței, combinarea sticlei cu alte materiale este o opțiune des utilizată. Astfel, un obiect comun tuturor locuințelor se poate transforma într-un obiect unicat, precum ușile de sticlă decorativă. Ușile de sticlă executate de PANDOOR,  oferă eleganță și luminozitate, fiind un element distinctiv în orice ansamblu arhitectural.

Ușile de sticlă pentru exterior cat si pentru interior, reprezintă un element distinctiv în orice ansamblu arhitectural. Usile PANDOOR sunt produse din sticlă securizat si/sau laminată, ceea ce conferă siguranță și securitate, atât împotriva accidentelor cât și a tentativelor de efracție.

USI DIN STICLA BATANTE UNIVERSAL

Se disting prin fiabilitate si siguranta absoluta

Usile batante Universal PANDOOR, sunt special concepute atat pentru exterior cat si pentru interior in special pentru zonele cu trafic intens.

Combină funcţionalitatea utilizării în condiţii grele cu designul estetic
Tehnică inovatoare de prindere cu cleme – fixare practic invizibilă
Oferă 24 de combinaţii standard posibile pentru ansamblurile de sticlă securizată
Pentru o grosime standard a sticlei de 10 mm; opţiunile grosimii de 8 or 12 mm sunt disponibile în cazul în care sunt solicitate
Usi din sticla securizata batante Universal, PANDOOR, permite realizarea construcțiilor din sticlă rezistente cu aproape orice design imaginabil.

Ansamblurile din sticla rezistentă pot fi furnizate cu componente fixate in aranjamente diferite – cu accesorii de colț sau accesorii aripi în diferite unghiuri, cu uși simple sau duble în modele cu una sau două tăbliii.

USI DIN STICLA MUNDUS

Mundus – Un design de top pentru ansamblele din sticla securizata

Nasterea unui nou lider in solutii de securitate. Marca premium a sistemelor de balustrada
Sisteme de usi cu acces pentru copiii cu dizabilitati. MUTO – Noul sistem manual DORMA de usi glisante

Fara a fi nevoie de o sursa de alimentare, usa functioneaza cu auto-inchidere. Dispozitivul de blocare poate fi operat prin telecomanda sau de la un comutator de perete, evitand necesitatea opritorilor de podea. Oferind montaje standard de perete si tavan si instalare in plafoane suspendate, sistemul este proiectat pentru a servi unui camp larg de aplicatii. Dispune de o sticla de siguranta laminata cu disponibilitatea de adaugare de straturi intermediare speciale si ofera o serie de avantaje in ceea ce priveste functia si, desigur, designul personalizat de sticla.
Mai ales la usile glisante, cu energia lor cinetica, realizeaza o prindere sigura de elemente de sticla, iar aceasta este de o importanta decisiva. Astfel, cu noua sa tehnologie Clamp & Glue, DORMA ofera o solutie fiabila. Fitingurile de retinere sunt lipite la fiecare parte a suprafetei de sticla, oferind o prindere de durata, chiar si in cazul pierderii presiunii de contact.

USI BATANTE DIN STICLA - TENSOR

CONCEPTUL TENSOR INFIINTEAZA UN NOU STANDARD

Sistemul de balamale pentru usi din sticla Tensor, prezintă încredere că va funcționa bine în orice moment – indiferent dacă este cazul noilor instalații sau al renovărilor.

MONTARE FACILA

Usile din sticla cu dubla actiune TENSOR pot fi fixate direct de zidărie sau de un toc nefălțuit. În cazul modelului din sticlă, ușa cu dublă acțiune este agățată de la o lampă lateral fixată, din sticlă securizată.

CONCEPUTE PENTRU EXCELENTA

Sistemul de balamale pentru usi TENSOR, ține ușa în poziție cu fermitate și siguranță. După ce s-a împins în direcția de închidere, mecanismul de arcuri din accesoriul TENSOR preia mișcarea. Ușa se închide rapid și sigur.

CARACTERISTICI PRODUS

• Deschiderea și închiderea fără efort a ușilor batante
• Revenirea excelentă din orice unghi
• Testate TÜV- / verificare terță
• Montare facilă

USI DIN STICLA BATANTE - VISUR

TENSOR – ELEMENTE METALICE ASCUNSE

Pentru uși cu dublă acțiune

Faceți cunoștință cu usile din sticla executate de PANDOOR,  DORMA VISUR, un sistem patentat pentru DORMA care fixează ușile din sticlă cu dublă acțiune fără a fi nevoie de nici un element funcțional perturbator vizual.

100% TRANSPARENT – 100% DURABIL

Usile din sticla TENSOR sunt executate fără cadru de sus până jos – aceasta este pretenția la faimă a DORMA VISUR, simplificând viata arhitecților și specificatorilor, de asemenea. Pentru ca pot folosi orice material și orice culoare pentru structurile înconjurătoare. Usile din sticla executate de PANDOOR cu sistemul  DORMA VISUR rămane, pur și simplu, o prezență discretă, adaptându-se la orice idee de design și reflectând-o pentru un avantaj maxim
.