USI GLISANTE DIN STICLA SECURIZATA

MASURATORI, MONTAJ SI TRANSPORT ASIGURAT

Uşile glisante din sticlă PANDOOR asigură beneficii uriaşe de economisire a spaţiului. Design minimalist şi în combinaţie cu tehnologia demonstrată a rolelor, chiar şi uşile mari pot fi operate silenţios şi cu uşurinţă.

O usa glisanta din sticla, este un tip de uși glisante în arhitectură și construcții care asigura acces la lumină naturală abundentă, aer liber, aer curat fara a lua din spatiu.
O ușă glisantă din sticlă este formata din panouri fixe si panouri mobile care impreuna formeaza o singura unitate – usa glisanta.
Usa glisanta din sticla este executata din geam de 8-10 mm securizat, clar, sablat, colorat sau personalizat in functie de preferintele beneficiarului. Toate uslie din sticla securizata PANDOOR sunt executate cu dimensiuni pe comanda. Accesorizarea usilor glisante din sticla se face cu sisteme de glisare din inox sau aluminiu ce pot fi vopsite in nuante RAL. Toate accesoriile usilor le recomandam in functie de preferintele clientului si design-ul incaperii.
PANDOOR iti ofera o gama larga de accesorii pentru usi din sticla de la cei mai renumiti producatori din europa cum ar fi Dorma, Geze si Hafele.

USI GLISANTE DIN STICLA - MUTO
vezi detalii
USI GLISANTE DIN STICLA - MUTO
Longevitatea excepţională a sistemului a fost de asemenea dovedită în testele prelungite implicând mai mult de 50,000 de cicluri de operare (efectuate conform DIN EN 1527). Şi de asemenea veţi descoperi faptul că usile glisante MUTO executate de PANDOOR, duce rezistenţa la coroziune la un nou nivel.
USI GLISANTE DIN STICLA - MANET
vezi detalii
USI GLISANTE DIN STICLA - MANET
Multumita flexibilitatii modulare a sistemului, DORMA MANET usile glisante din sticla PANDOOR ofera arhitectilor si specificatorilor mana libera in implementarea creativa a designurilor pe comanda cu spatiul, viziunea si lumina ca elemente de fundatie. Componenta de baza este fixarea intr-un singur punct care este ingropata in sticla si permite o finisare complet perfecta in toate aplicatiile
USI GLISANTE DIN STICLA - RS120
vezi detalii
USI GLISANTE DIN STICLA - RS120
Usile gliSante din sticla executate de PANDOOR cu sistemele DORMA RS 120/120 Syncro, dispune de o glisieră din aluminiu cu secțiune concavă, care este ușoară, dar în același timp robustă și rezistentă la răsucire. Aceasta poate fi fixată direct sub tavan sau pe un perete.
MASURATORI, TRASNPORT SI MONTAJ ASIGURAT
vezi detalii
MASURATORI, TRASNPORT SI MONTAJ ASIGURAT
PANDOOR asigură măsurători, execuție și montaj pentru toate produsele comercializate!
Montajul usilor se face de catre echipe profesionale scolarizate special pentru realizarea unui montaj perfect al usii dvs. Echipele sunt dotate cu truse de scule complet echipate pentru a reusi un motaj in orice situatie data.

GARANTIE PENTRU UN MONTAJ PROFESIONAL

Montajul usilor se face de catre echipe profesionale scolarizate special pentru realizarea unui montaj perfect al usii dvs. Echipele sunt dotate cu truse de scule complet echipate pentru a reusi un motaj in orice situatie data. Pentru firme sau companii care doresc sa colaboreze cu noi in diverse orase din Romania va rugam sa ne contactati. Dorim prin aceste facilitati sa fim cat se poate de elastici, sa oferim solutii cat mai avantajoase pentru clientii si beneficiarii nostri si nu sa impunem conditii aberante!

Usi glisante – Usi culisante – Sticla securizata – Pe comanda

Detinem o echipa de specialisti cu experienta pentru realizarea la nivel ireprosabil al montajului tipurilor de usi solicitate. Experienta in activitate ne-a ajutat sa dobandim flexibilitate si sa oferim conditii avantajoase pentru beneficiarii nostri, indiferent de proiectele acestora.

Montajul este ideal inainte de lavabila, in perioada finisajelor.
Termenul de executie a unei lucrari este de 10-15 zile lucratoare.
Garantie pentru montaj si sisteme – 24 luni.

Usile glisante din sticla le recomandam pentru delimitarea incaperilor, cladiri de birouri, case, apartamente si alte zone rezidentiale

Atentie!! In momentul luarii masuratorilor finale de executie, peretii, pardoseala si tavanul trebuie sa fie perfect drepti.
In cazul in care peretii sunt din rigips, recomandam intarirea cu o structura metalica deoarece peretii din rigips nu sustine greutatea usilor.