USI GLISANTE DIN STICLA RS120

Greutate sustinuta 120 kg

Sistem Dorma Germania

Masuratori, Montaj si Garatie asigurata de PANDOOR.

Transport si Consultanta tehnica Gratuita!

Usile glisante din sticla PANDOOR cu sistemul RS 120/120 Syncro dispune de o glisieră din aluminiu cu secțiune concavă, care este ușoară, dar în același timp robustă și rezistentă la răsucire.

Modelul de usi glisante din sticla RS120, sustine maxim 120 kg, sunt executate din sticla de 8-10 mm, clara, sablata, colorata sau personalizata si sunt produse pe comanda la orice dimensine. Inatlimea maxima recomandata pentru usile glisante din sticla este de 2200 -2400 mm, latimea recomandata este de maxim 1100 mm.Usile din sticla PANDOOR RS12 pot fi fixate direct sub tavan sau pe un perete. Usile glisante din sticla RS 120 Syncro dispune de un cablu și dispozitiv de deviere pentru deschiderea sincronă a unui set de uși din două părți. Prin urmare, un minim de efort conduce la o lățime maximă a deschiderii.

Glisieră solidă

Usile glisante din sticla RS12, au o glisiera solida din aluminiu cu secțiune concavă ușoară, dar în același timp robustă și rezistentă la răsucire. Aceasta poate fi fixată direct sub tavan sau pe un perete.
Debitarea la dimensiunea dorită este deosebit de facilă.

Acoperirile prinse cu clipsuri
Acoperirile sunt fabricate din aluminiu, și se prin ușor de canal.

Ghidare elegantă pe pardoseală
Glisiera de pardoseală la usile glisnate din sticla RS120 oferă o combinație impresionantă de funcționalități eficiente și un design atractiv.

Opritor final și suport
Usile glisante din sticla au  un dispozitiv inteligent în glisieră care funcționează ca un opritorul de capăt cu amortizor, fixând ușa în siguranță în poziția de capăt.

Caracteristici produs

Glisieră solidă
Acoperiri prinse cu clipsuri
Profil al partii laterale
Opritor final și suport
Accesorii de tip clemă – nu este necesară nici o pregătire a sticlei
Instalare simplă pe perete

  • Usa glinsanta din sticla cu sistem Dorma RS120
  • Sticla 8-10 mm, securizata, clara, finisata, colorata sau personalizata
  • Montaj in tavan sau pe perete

 

SUNT USILE DIN STICLA REZISTENTE?
In aparenta sticla este un material fragil, usor casant si care nu inspira mare incredere in utilizare. Acest lucru nu este valabil pentru usile din sticla securizata, care au o rezistenta sporita. Usile de sticla securizata cu grosimi de 8, 10 sau 12 mm sunt tratate special in procesul de fabricatie pentru a rezista la impact accidental, deci sunt realmente dificil de spart din motive accidentale! In plus, larga utilizare in spatii comerciale, de birouri, de utilitate publica, cu trafic intens si aglomerare umana mare demonstreaza siguranta si confortul in utilizarea usilor din sticla.

TERMOIZOLARE SI IZOLAREA FONICA LA USILE DIN STICLA
Sticla este un material care isi pierde izolarea termica pe masura ce suprafata creste. Usile montate in toc de lemn sau piatra prezinta o izolare foarte buna. De asemenea, in functie de model se pot realiza diverse izolari termice si fonice ale materialului. Principalul element in achizitia usilor de sticla este ca acestea sa se inchida si sa izoleze perfect si dupa ani de utilizare, nu doar la momentul montajului. La PANDOOR lucram cu furnizorii, materialele si specialistii care ofera acest avantaj in utilizare.