USI GLISANTE DIN STICLA RS120

Greutate sustinuta maxim 120 kg
Sistem Dorma Germania
Masuratori, Montaj si Garatie asigurata de PANDOOR.
Transport si Consultanta tehnica Gratuita!

 

Usi glisante manuale cu fixare intr-un singur punct pentru aplicatii interioare

Multumita flexibilitatii modulare a usilor glisante din sticla PANDOOR cu sisteme DORMA MANET, ofera beneficiarir, arhitectlor si contructorilor mana libera in implementarea creativa a designurilor pe comanda cu spatiul, viziunea si lumina ca elemente de fundatie. Componenta de baza pentru usile glisante din sticla MANET este fixarea intr-un singur punct care este ingropata in sticla si permite o finisare complet perfecta in toate aplicatiile,

Usile glisante din sticla PANDOOR – MANET cu sistem de glisare din inox sun ideale ca aditie eleganta la conceptele de interior de inalta clasa. Compenentele principale ale usilor glisante din sticla iau forma unei sine solide si a unui cilindru purtator. Elementele sunt proiectate pentru o greutate a usii de maximum 120 kg,

Caracteristici produs

  • Fixare intr-un singur punct de inalta calitate facuta din otel inoxidabil
  • Modularitate flexibile
  • Disponibila pentru mai multe grosimi de sticla
  • Compozitie creativa a luminii, spatiului si viziunii
  • Aspect minimalist

Opriri mecanice
Opririle mecanice ale usilor glisante din sticla pot fi poziționate pe șina de glisare pentru a asigura distanța de glisare efectiv limitată.

Gama
Portofoliul include atât o varietate de sticlă și cât și fixaea într-un singur punct. Sistemul MANET pentru ușile glisante din sticla permite o mulțime de posibilități de idei individuale.
În plus față de versiunile de usi glisante din sticla standard, încorporate în pereții despărțitori de sticlă dură sau fixate cu fațe pe deschideri de zidarie, acest sistem poate fi de asemenea folosite pentru a construi uși glisante în curbe, usi glisante despărtite în două și usi glisante paralele.

Instalare ușoară
Toate dispozitivele de fixare într- un singur punct sunt concepute pentru sisteme de prindere cu clame a protectoarelor pentru instalare mai ușoară. Alte componente includ rulment pivotare de jos, accesorii pentru pivotarea de sus cu rulment cu cep sau bucșe originală, conectori pentru panouri exterioare / lumina laterală.

MASURATORI, TRASNPORT SI MONTAJ ASIGURAT

PANDOOR asigură măsurători, execuție și montaj pentru toate produsele comercializate!
Montajul usilor se face de catre echipe profesionale scolarizate special pentru realizarea unui montaj perfect al usii dvs.
Echipele sunt dotate cu truse de scule complet echipate pentru a reusi un motaj in orice situatie data.
Termen montaj: 10 zile lucratoare
Garantie buna executie: 12 luni
Garantie sisteme: garantia producatorului