CE ALEGEM? USI GLISANTE SAU USI CULISANTE?
In activitatea noastra, ne-am confruntat mereu cu intrebarea unor clienti, daca este mai bine sa monteze usi culisante sau glisante. Desi poate parea putin hilara aceasta intrebare, pentru un necunoscator ea este cat se poate de legitima.
Nu exista nici o diferenta intre usile glisante si cele culisante! Proprietatea unui lucru de a fi glisant sau culisant implica alunecarea acestuia pe un dispozitiv special (in cazul usilor, este vorba de rolele pe care acestea sunt montate).
In portofoliul nostru de produse avem o serie de usi culisante in diverse dimensiuni, finisaje, forme si sablaje.

Economisire a spaţiului
Uşile glisante de sticlă asigură beneficii uriaşe de economisire a spaţiului, design minimalist şi, în combinaţie cu tehnologia demonstrată a rolelor, chiar şi uşile mari pot fi operate silenţios şi cu uşurinţă.

Durată lungă de funcţionare
Longevitatea excepţională a sistemului a fost de asemenea demonstrată în teste prelungite implicând mai mult de 100,000 cicluri de operare (efectuate conform DIN EN 1527).

Instalare uşoară
Prin rolele prevăzute cu clemă se înţelege faptul că nu este necesară o pregătire a sticlei  pentru usi din stica Pandoor. Doar două suporturi cu clemă care nu necesită întreţinere pot susţine până la 150 kg de sticlă.

Un sistem – multe soluţii
Usile glisante din sticla Pandoor, oferă versatilitate în cel mai adevărat sens al cuvântului. Sistemul poate fi fixat de perete, de tavan de-a lungul unui prag al uşii fie în configuraţia cu un panou sau panou duble, şi cu sau fără lumini laterale fixe. De asemenea, acesta poate fi instalat cu un panou din sticlă deasupra uşii.