Termeni și condiții (“Termeni”)

Ultima actualizare: 07 iulie 2018

Citiți cu atenție acești Termeni și condiții (“Termeni”, “Termeni și condiții”) înainte de a utiliza site-ul https://www.pandoor.ro (“Serviciul”) administrat de Pandoor Glass Construct (” , sau “nostru”).

Accesul la și utilizarea Serviciului este condiționat de acceptarea și respectarea acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau folosirea Serviciului sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu nici o parte a termenilor, este posibil să nu accesați Serviciul. Acest acord de Termeni și condiții pentru Pandoor Glass Construct este furnizat de TermsFeed.

1. Termeni

Prin accesarea site-ului web la https://www.pandoor.ro, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții, toate legile și reglementările aplicabile și sunteți de acord că sunteți responsabil de respectarea legilor locale aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu niciunul dintre acești termeni, vă este interzis să utilizați sau să accesați acest site. Materialele conținute pe acest site sunt protejate de legea drepturilor de autor și de mărcile comerciale aplicabile.

2. Utilizați licența

A. Se acordă permisiunea de a descărca temporar o copie a materialelor (informații sau software) pe site-ul Web al Pandoor Hardware Systems SRL numai pentru vizionare tranzitorie personală, necomercială. Aceasta este acordarea unei licențe, nu a unui transfer de titlu, iar în temeiul acestei licențe, nu puteți:

i. modificarea sau copierea materialelor;
ii. utilizarea materialelor în orice scop comercial sau pentru orice afișaj public (comercial sau necomercial);
iii. încercarea de a decompila sau de a inversa orice software conținut pe site-ul Pandoor Hardware Systems SRL;
iv. eliminarea oricăror denumiri de drepturi de autor sau alte denumiri de proprietate din materiale; sau
v. transferați materiale către o altă persoană sau “oglindiți” materialele de pe orice alt server.

b. Această licență se va încheia automat în cazul în care încălcați oricare dintre aceste restricții și vă poate întrerupe în orice moment de către Pandoor Hardware Systems SRL. La terminarea vizualizării acestor materiale sau la încetarea acestei licențe, trebuie să distrugeți toate materialele descărcate deținute, fie ele în format electronic sau tipărit.

3. Disclaimer

A. Materialele de pe site-ul web al Pandoor Hardware Systems SRL sunt furnizate pe o bază “ca atare”. Pandoor Hardware Systems SRL nu acordă nici o garanție, exprimată sau implicită, și respinge și anulează toate celelalte garanții, inclusiv, fără limitare, garanții implicite sau condiții de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop sau neîncălcare a drepturilor de proprietate intelectuală sau alte încălcări ale drepturilor .

b. In plus, Pandoor Hardware Systems SRL nu garanteaza si nu face nici o declaratie privind acuratetea, rezultatele probabile sau fiabilitatea utilizarii materialelor pe site-ul sau in legatura cu alte materiale sau pe orice site legat de acest site.

4. Limitări

În nici un caz, Pandoor Hardware Systems SRL sau furnizorii săi nu vor fi răspunzători pentru niciun fel de daune (inclusiv, fără limitare, daune pentru pierderi de date sau profit sau din cauza întreruperii afacerii) generate de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele pe Pandoor Hardware Systems SRL, chiar dacă Pandoor Hardware Systems SRL sau un reprezentant autorizat al Pandoor Hardware Systems SRL a fost informat oral sau în scris cu privire la posibilitatea producerii unor astfel de daune. Deoarece anumite jurisdicții nu permit limitări ale garanțiilor implicite sau limitări ale răspunderii pentru daune secundare sau accidentale, este posibil ca aceste limitări să nu vi se aplice.

5. Precizia materialelor

Materialele care apar pe site-ul Pandoor Hardware Systems SRL pot include erori tehnice, tipografice sau fotografice. Pandoor Hardware Systems SRL nu garantează că oricare dintre materialele de pe site-ul său sunt exacte, complete sau actuale. Pandoor Hardware Systems SRL poate modifica materialele continute pe site-ul sau in orice moment fara notificare prealabila. Cu toate acestea, Pandoor Hardware Systems SRL nu se angajează să actualizeze materialele.

6. Legături

Pandoor Hardware Systems SRL nu a revizuit toate site-urile legate de site-ul său și nu este responsabil pentru conținutul site-ului astfel de site-uri. Includerea oricărei legături nu implică aprobarea de către Pandoor Hardware Systems SRL a site-ului. Utilizarea oricărui astfel de site legat este la riscul utilizatorului.

7. Modificări

Pandoor Hardware Systems SRL poate revizui acești termeni și condiții pentru site-ul său Web în orice moment fără notificare. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord să fiți legați de versiunea curentă a acestor termeni și condiții.

8. Legea aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile României și vă supuneți în mod irevocabil jurisdicției exclusive a instanțelor din acel stat sau locație.