RULOURI METALICE

PRETURI INCEPAND DE LA 599 EURO (pentru minim 10 bucati achizitionate)

Comercializam rulouri din aluminiu sau de tabla confectionate din lamele pline cu latimea de 80mm si grosimea 8mm.
Acestea se pot vopsi in orice nuanta din paletarul Ral.

Inchiderea si deschiderea se realizeaza prin rularea lamelelor pe ax. Rulorile pe care le comercializam sunt accesorizate cu motor marca Nice Mosel(Italia) cu actionare prin telecomanda. In cazul lipsei electricitatii, se poate actiona si manual.

Rulourile reprezinta o modalitate eficienta de inchidere a spatiilor industriale si comerciale, asigurand totodata protectie antiefractie.

Dimensiunile nu sunt standard, ci se stabilesc punctual in functie de marimea spatiului ce trebuie delimitat. Delimitarea magazinelor din centrele comerciale si protejarea vitrinelor stradale reprezinta cele mai des intalnite utilizari ale acestor sisteme. Grilajele metalice sunt folosite si pentru separarea spatiilor in cladiri de birouri de tip “open space” sau a spatiilor de parcare.

Siguranta este principalul scop al grilajelor metalice. Noile variantele constructive de lamele, tuburi si profile metalice reprezinta o gama de produse ce poate acoperi toate nevoile de siguranta atat pentru zona comerciala, cat si pentru uzul casnic. Marele avantaj al grilajelor metalice tip rulou este faptul ca atunci cand nu sunt necesare, covorul metalic se ruleaza in partea de sus, lasand spatiul complet deschis.

 

Eficienta grilajelor metalice este data de rezistenta materialelor din care sunt realizate in combinatie cu costurile reduse. In acelasi timp, actionarea electrica le face usor de utilizat de catre oricine, iar atunci cand nu sunt necesare, acestea pot fi ridicate, rulandu-se pe un ax in partea de sus.

Grilajele metalice se pot realizat in mai multe variante, cu lamele, tuburi sau profile cu insertii din policarbonat. Toare componentele vizibile ale grilajelor metalice se pot vopsi in orice culoare RAL. Iar atunci cand functia principala, cea de siguranta, nu este necesara, grilajele se pot ridica, lansand spatiul liber.

La cerere putem oferi si montaj.

Termen de livarare: 3-4 saptamani.

 

Certificare europeana in conformitate cu standardele EN1324-1, pe baza studiilor de certificare effectuate de catre laboratorul certificate CETIM.