BALUSTRADE DIN STICLA PREMIUM 600 PANDOOR

Fixarea cu prinderi punctuale din inox 304 QUALITY
Consultanta Tehnica Gratuita! Masuratori, Transport si Montaj Asigurate!

Balustradele cu prindere punctuala, realizate intotdeauna din sticla laminata și securizata, au avantajul de a genera un spațiu mai mare fie pe scara, fie pe balcon. Zona utila lasata libera este mult mai mare fața de varianta de balustrada montata în profil.

Prinderile punctuale din inox sunt produse personalizate, cu distantieri adaptati specificatiilor santierului. Astfel, se pot prelua abateri ale planeitatii placii de beton prin acești distantieri din inox, fara aspecte care sa deranjeze vizual.
Piesele de prindere pot fi complet inserate în balustrade, prin realizarea sanfrenului in sticla exterioara. Spectaculoasa prin detaliile de realizare ale sticlei, prinderea punctuala a balustradelor din sticla implica vizual inoxul doar ca mici zone cu diametrul de 48mm, prezente in planul sticlei.

Un alt tip de prinderi punctuale sunt cele aplicate, avand capul de inox care iese din planul sticlei. Cu aceleasi caracteristici de siguranta și adaptare la abaterile de coplaneitate ale placii de beton, aceste tipuri de prinderi sunt la fel de spectaculoase ca și cele cu șanfren, realizate tot din inox.

Balustradele realizate din sticla se pot prinde mecanic in lateralul placii de beton, urmarind curbura peretelui. In acest caz sunt imperios necesare piesele cu distantieri reglabili pentru a prelua diferentele de raza ale placii în lateralul careia se monteaza sticla.

Balustradele din sticla, transparente si fara rama sunt alegerea perfecta pentru a crea iluzia de libertate si spatiu deschis.

CONECTORI PUNCTUALI

MODELE BALUSTRADA