PLACARI

Placarea peretilor cu sticla colorata sau sticla printata este o varianta pentru a renunta la clasica faianta care trebuie aplicata bucata cu bucata, la tapet sau alte feluri de placari murale. Utilizarea sticlei colorate sau printate in locul obisnuitelor placari executate pe un zid, va adauga elementul “modern” locuintelor dumneavoastra.

Placarile cu sticla confera o totala libertate de exprimare, un potential creativ excepțional in proiectele de amenajari interioare. Limita este data doar de imaginatie, iar diferitele culori si texturi satisfac chiar si cele mai exigente gusturi.

Cu un design unic, placarile cu sticla sunt executate din geam de 4-6 mm, securizat sau nu, si pot fi simple, vopsite intr-o singura culoare sau imprimate digital cu diverse desene si imagini multicolore, in functie de stil si gust, decorand totodata spatiul dorit intr-un stil unic.

Pentru o fidelitate a culorii alese va recomandam alegerea unei sticle ‘ultraclear’ cu continut redus de fier, ce atenueaza nuanta verzuie a geamului obisnuit ce afecteaza in special aspectul culorilor deschise.

Sticla vopsita poate fi utilizata in mediile umede si are proprietati de decolorare reduse daca este placata corespunzator la interior cu materiale de buna calitate.

Placarile cu sticla au devenit din ce in ce mai populare in ultimii 10 ani, dar costul produsului a ramas destul de consistent si in cele mai multe dintre cazuri este cu 50% mai mare decat costul placarii cu faianta banala. Avantajul principal este ca printarea digitala pe sticla sau vopsirea sticlei se realizeaza pe spatele acesteia, fiind protejate nuantele de caldura, apa sau alte materiale, durata de viata a placarii cu sticla in bucatarie fiind mai mare decat durata de viata a unei bucatarii modern.

Costurile pentru sticla prinatata sunt, în general, cu 25% mai scumpe decât sticla vopsita, dar rezultatele sunt uimitoare și cu siguranta merita investitia in ambele cazuri .

 Sticla colorata/lacuita imbina într-un mod inovativ culoarea cu stralucirea sticlei si pune in evidenta interiorul.

In conturarea designului interior sticla poate fi un element definitoriu de clasa ce poate fi folosit atat pentru o amenajare moderna cat si pentru una cu linii clasice.

Oglinizi

In viata de zi cu zi, oglinda este folosita pentru intretinerea personala, pentru crearea unor efecte optice deosebite si nu in ultimul rand ca element decorativ.

Oglinzile sunt un element de design fantastic folosit pentru a imbunatati aspectul unei camere. O oglinda poate fi doar un obiect functional sau poate deveni centrul de atentie al incaperii. Indiferent de varianta aleasa, va furniza lumina, frumusete si confort casei tale. Oglinzile pot fi finisate cu cant lucios pe contur, cu fazet, gaurite sau decupate, sablate cu model, vopsite.

Putem furniza oglinzi la comanda de orice dimensiuni, de la cele uzuale folosite in bai, pana la cele mari, de peste 2 m inaltime, folosite la placarea peretilor salilor de fitness, studiourilor de yoga, dans, balet, arte martiale, saloanelor de spa si wellness sau pentru amenajarea locuintelor (bai, dressing-uri,etc.)

Ca si aspect folosim uzual oglinda clara, bronz sau neagra, cu grosime de 4 si 6 mm. Montajul oglinzilor la comanda se poate realiza in rama din lemn sau aluminiu, mecanic-cu gauri sau prin lipire direct pe perete. Amplasate corect, cu ajutorul unor oglinzi se poate crea senzatia de locuinta mai mare si mai primitoare in care efectul vizual de lumina naturala este amplificat.