PERETI MOBILI DIN STICLA – PRODUCATOR PANDOOR

Peretii mobili din sticla PANDOOR sunt o soluție convingătoare pentru planificarea spațială, flexibilă, eficientă și care atrage privirile.
Sistemele de pereți despărțitori de sticlă PANDOOR cu sistemele DORMA permit adaptarea în funcție de o multitudine de aplicații. Acționați manual sau automat, pereții glisanți orizontali permit ca spațiile să fie îmbinate, sau divizate, cu ușurință. Cu o varietate de componente, peretii mobili din sticla asigură securitate, izolare fonică și ajută la ec

PEREŢI GLISANŢI PENTRU BALCOANE - MODEL DORMA BSW

MODEL DORMA BSW

PERETI GLISANTI DIN STICLA PENTRU BALCOANE

PRODUCATOR PANDOOR

Mai mult spaţiu pentru valoarea adăugată

Balcoanele, terasele şi verandele sunt o modalitate eficientă de mărire a spaţiului dumneavoastră de locuit. De asemenea, acestea asigură un prag extins, care leagă exteriorul şi interiorul şi aduc minunăţiile naturii mai aproape de zona de locuit protejată si ajută la economisirea de energie.

PEREȚI GLISANTI ORIZONTALI MODEL DORMA HSW-G

MODEL DORMA HSW-G

PERETE GLISANT DIN STICLA ORIZONTAL

PRODUCATOR PANDOOR

Pentru transparență maximă

Panourile glisante din peretii de sticla glisanti HSW-G oferă suprafețe continue și transparente fără elemente de cadru laterale. Toate componentele funcționale sunt ascunse în șinele de sus și de jos ale ușilor, în timp ce husele cu sistem de prindere pe baza de eclisa, din diverse materiale și nuanțe de culoare acoperă toate suprafețele vizibile.