CARACTERISTICI PARAVANE DUS

  • Dimensiune: pe comanda.
  • Tip Sticla: sticla securizata de 8mm, finisata, clara, colorata, sablata, normala sau Timless Saint Gobain Anticalcar.
  • Feronerie: Dorma Germania sau UNIVERSAL Polonia.
  • Componente:profile din aluminiu pentru fixarea panourilor fixelaterale din sticla, bara stabilizatoare cu conectori prindere pentru sustinere.
  • Termenul de executie pentru un paravan dus este de 7-10 zile lucratoare.

Variantele walk-in se monteaza de obicei in spatii generoase, care permit instalarea panoului in mijlocul golului de trecere, lasand libere doua zone de intrare in duș. Pentru aceasta configuratie este necesara fixarea a doua laturi pe pardoseala si tavan, in profil. Daca paravanul nu ajunge pana in tavan, atunci solutia tehnica de fixare a celei de-a doua laturi este prin doua bare stabilizatoare montate pe latura superioara a panoului.

Barele stabilizatoare se monteaza cu o inclinatie de 45 de grade fata de peretele alaturat sau perpendicular pe peretele opus. Acest tip de fixare este suficient pentru a mentine pe pozitie sticla securizata si pentru siguranta in exploatare.

PANDOOR asigura Masuratori, Transport si Montaj.

Detinem o echipa de specialisti cu experienta pentru realizarea la nivel ireprosabil al montajului tipurilor de usi solicitate. 

Consultanta Tehnica Gratuita!

Paravanele de dus din sticla securizata sunt o alegere practica de amenajare a unei sali de baie. Acestea ofera mai mult spatiu, sunt versatile la nivel de compartimentare si sunt dotate cu functii multiple. In plus, paravanul de dus reprezinta solutia ideala pentru spatiile mici, aceasta poate fi amplasata oriunde, pentru a pune in lumina din punct de vedere estetic aspectul unei bai.

Paravanul de dus din sticla securizata este solutia perfecta atunci cand spatiul din baie nu iti permite sa alegi o cada de baie, dar totusi iti doresti sa dispui de suficient spatiu pentru a te bucura si de o baie lunga si relaxanta, nu numai de dusuri rapide. Panoul de dus este combinatia perfecta intre confort, eficienta si eleganta.