CARACTERISTICI CABINA DUS 1000

  • Dimensiune: pe comanda.
  • Tip deschidere: batant interior/exterior cu revenire.
  • Tip Sticla: sticla securizata de 8mm, finisata, clara, colorata, sablata, normala sau Timless Saint Gobain Anticalcar.
  • Feronerie: Dorma Germania sau UNIVERSAL Polonia.
  • Componente:balamale cu deschidere batanta cu prindere pe perete, maner tip buton sau tip H, garnituri siliconice si magnetice, profile din aluminiu pentru fixarea panourilor fixelaterale din sticla, bara stabilizatoare cu conectori prindere pentru sustinere.
  • Termenul de executie pentru o cabina de dus este de 10-14 zile lucratoare.

PANDOOR asigura Masuratori, Transport si Montaj.

Detinem o echipa de specialisti cu experienta pentru realizarea la nivel ireprosabil al montajului tipurilor de cabine de dus solicitate. 
Experienta in activitate ne-a ajutat sa dobandim flexibilitate si sa oferim conditii avantajoase pentru beneficiarii nostri, indiferent de proiectele acestora.

Consultanta Tehnica Gratuita!

MONTAJ PROFESIONAL, GARANTIE 12 LUNI

In momentul luarii masuratorilor finale de executie, peretii, pardoseala si tavanul trebuie sa fie perfect drepti.
Nu recomandam montarea cabinelor de dus in pereti de rigips.

EXECUTATE LA CERERE CU STICLA TIMELESS ANTICALCAR

STICLA TIMELESS® PENTRU CABINE DE DUS – Curățare rapidă, strălucire nelimitată
Noua sticlă pentru cabine de dus pe comanda SGG TIMELESS®, special concepută pentru cabinele de duș, transformă momentele petrecute în baie în clipe dedicate exclusiv relaxării. Pentru că se poate curăța extrem de rapid, fără niciun efort.
SGG TIMELESS® pentru cabine de dus din sticla securizata este realizată cu ajutorul unei depuneri magnetronice performante, aproape invizibile, sticla suport  – având un grad foarte ridicat de claritate.
SGG TIMELESS® este protejată de un efect anti-coroziune, pentru o transparență de durată. Pentru că murdăria și calcarul nu pot adera pe suprafața sa, sticla își păstrează în timp aspectul transparent, curat, cu un efort minim.

Cabinele de dus cu usi glisante sau batate din sticla securizata executate pe comanda, vă permite amenajarea cabinei de duș astfel încât să obțineți gradul de intimitate si rezistenta dorit!

Toate sticlele pentru cabine de duș trebuie să îndeplinească funcția de siguranță și securitate.

Cabinele de dus sunt solutia pentru spațiile de baie moderne, cu mai mult sau mai puțin spațiu. Configurațiile numeroase în care se pot executa și faptul ca ele se pot adapta personalizat la fiecare cameră de baie, generează cererea crescută continuă de cabine de duș.