INCHIDERI TERASE CU STICLA PENTRU CAFENELE, RESTAURANTE SI LOCUINTE

Inchiderea teraselor cu sticla asigura avantajul de a fi un element de siguranta dar si un excelent mod de a obtine vizibilitatea necesara admirarii peisajului frontal.
Inchiderea teraselor cu sticla PANDOOR sunt executate cu sisteme culisante, armonice, amovibile sau retractabile. Inchiderea teraselor cu geamuri mobile ofera posibilitatea de a se pozitiona diferit atunci cand se gliseaza, putandu-se deschide si in mijloc si in partile laterale.
Terasele din sticla armonice, culisante sau amovibile executate de PANDOOR ofera protectie, izolare si protectie atunci cand aveam de-a face cu ploi, vant, zapada sau alte fenomene meteorologice.

Sistemele de inchidere terase si balcoane armonice, glisante si amovibile, panourile din sticla aluneca lin pe lungimea ghidajului. si sunt foarte fiabile, minim efort de întreținere si securitate maxima.

Greutatea sistemului este sustinut de partea de sus in rolele si sina de ghidare de cea mai buna calitate si stabilizarea panourilor de ghidajul de jos, ca și ușile si ferestrele clasice glisante. Această caracteristică permite instalarea în orice tip de plafon fără întăririea suplimentara a ghidajului de sus. Sistemul este conceput pentru a se adapta la orice situație, componentele sunt mereu aceleași, indiferent de înălțimea sau dimensiunea panoului. Hidroizolarea – este unul din sistemele cele mai etanș de pe piață, eficiența energetică este mai mare, economisirea de energie este peste 10%.