CARACTERISTICI

Compartimentari sticla – un produs de excelenta

Solutiile de compartimentare cu sticla a spatiilor deschise, ofera pe langa luminozitate si aspect atragator si foarte elegant, posibilitati extinse de personalizare, confort in utilizare si usurinta realizarii mentenantei si igienizarii.

Compartimentarile din sticla PANDOOR sunt executate din sticla securizata, clara, sablata sau personalizata de 8-10-12 mm in functie de marimea panourilor de sticla. Montarea panourilor fixe pentru compartimentari din sticla se face cu profile speciale din aluminiu sau inox, Tip “U”, menghina, cu bagheta sau sina perimetrala. Intrarile in compartimentarile din sticla executate de PANDOOR  pot fi facute cu usi batante, glisante, automate sau pe toc in functie de nevoile clientului.

MONTAJ SI GARANTIE

Montaj si Garantie asigurata de Pandoor. Transport si Consultanta tehnica Gratuita.

Montajul este ideal inainte de lavabila, in perioada finisajelor.
Termenul de executie a unei lucrari este de 7-25 zile lucratoare in functie de complexitatea lucrarii
PANDOOR ofera o garantie pentru buna executie de 24 luni.

Compartimentarile din sticla le recomandam pentru : spatii comerciale si de birouri, hoteluri, locuinte, scoli si institutii publice precum si in zone rezidentiale.

Atentie!! In momentul luarii masuratorilor finale de executie, peretii, pardoseala si tavanul trebuie sa fie perfect drepti.
Nu recomandam pereti din rigips deoarece nu sustine greutatea usilor din sticla.

Avantajul si rezitenta peretilor din sticla

Sunt persoane care aleg caramida, atlele rigipsul iar altele aleg sticla pentru pereti din interiorul birourilor sau chiar a caselor lor.
Cei ce aleg sticla, desi la prima vedere este mai scumpa de cat orice alta varianta de perete in timp vor fi mai castigati! Asta pentru ca sticla nu necesita sa fie zugravita sau tapetata, deci daca faceti un calcul sumar cu o renevoare pe an, mana de lucru, materiale si curatenie o sa vedeti ca avem dreptate.
Asta din punct de vedere financiar, dar ca si imagine fara nici un fel de discutie peretii din sticla sunt o alegere premium pentru orice tip de spatiu.
Unii spun sa se sparge si pot sa aiba loc accidente! Nimic mai fals, sticla folosita este sticla de 8-10 chiar 12 mm grosime securizata la 600 de grade avand o rezistenta de 6-7 ori mai mare decat o sticla nesecurizata.
Acesta sticla este mai rezistenta la soc decat rigipsul sau caramida!!! Da, daca cineva spre exemplu arunca cu un scaun intr-un perete despartitor de sticla scaunul loveste geamul si este aruncat inapoi fara sa lase nici o urma pe geam! Intr-un perete de rigips scaunul face o gaura!

Peretii pentru compartimentari din sticla  se calculeaza la metru patrat si in functie de profilele si accesoriile folosite.