Compartimentari sticla Pandoor

COMPARTIMENTARILE DE STICLA – ALTERNATIVA MODERNA
Inlocuieste peretii traditionali cu compartimentari din sticla si scapa de renovari!
In prezent majoritatea constructilor moderne folosesc compartimentarile din sticla deoarece designul si personalitatea peretilor sunt nelimitate. Peretii din sticla inlocuiesc peretii traditionali avand urmatoarele avantaje:
Avantaje compartimentari sticla
– idea de spatiu
– posibilitatea de compartimentare in functie de intrebuintarea spatiului
– un design personalizat
– intretinere usoara
– Nu necesita renovare
– Se curata usor
– Rezistenti in timp datorita sticlei securizate
– Design personalizat (puteti alege culoarea, modelul si tipul de sticla, tipul de usa sau tipul de profil)
– Copartimentari pe comanda in functie de utilizarea incaperii
– Aspect de nou timp indelungat

La aceste partitii – compartimentari sticla aveti posibilitatea de a alege in functie de stilul si de preferintele dvs creand design personalizat, viziunea de spatiu deschis, lasand lumina sa intre in incaperile acolo unde in peretii traditionali de-a lungul anilor nu au putut fi inlocuiti.
Compatimentari din sticla
Solutiile de compartimentare vitrata a spatiilor deschise ofera pe langa luminozitate si aspect atragator, foarte elegant, posibilitati extinse de personalizare, confort in utilizare si usurinta realizarii mentenantei si igienizarii.
Exista o gama variata de profile de montaj pentru compartimentarile de sticla, vizibile sau ascunse, in mai multe finisaje disponibile. In concordant cu sugestiile arhitectului dumneavoastra putem oferi solutii si sugestii de compartimentare optima si design atractiv pentru spatiul dumneavoastra.
Domeniul compartimentarilor de sticla ofera foarte multa libertate de miscare in alegerea solutiilor si optiunilor. Compartimentarile de sticla presupun integrarea unor elemente precum usi batante, glisante ori pliant-glisante. De asemenea punem la dispozitia beneficiarilor solutii precum pereti mobile de sticla ce pot fi desfasurati ori retrasi dupa nevoile concrete din spatiu.