CABINE DE DUS DIN STICLA CU USI GLISANTE

Masuratori, Transport si Montaj. Garantie 24 luni!

PRODUCATOR PANDOOR

Sticla securizata pentru cabine de dus, asigura o rezistenta la socuri si la incovoiere de 5 ori mai mare decat cea a unei sticle obisnuite . Rezistenta la socuri permite unui geam securizat de 8 mm sa suporte greutatea unei bile de otel de 500 g care cade de la o inaltime de 2 m. Aceasta rezistenta se caracterizeaza printr-o tensiune de rupere la incovoiere minima de 129 MPa. Cabinele de dus din sticla securizata PANDOOR, sunt produse din sticla securizata, anticalcar TIMELESS SAINT GOBAIN, produsa special pentru cabine de dus cu o garantie anticalcar de 10 ani.

Pandoor produce cabine de dus pe comanda cu sisteme de cea mai buna calitate. Sistemele de glisare pentru cabinele de dus , sunt fabricate din inox 304 quality pe finisaj satinat sau lucios. Puteti alege manerul tip scoica, manerul tip buton sau manerul port-prosop in functie de preferintele dumnaevoastra. Cabinele de dus din sticla securizata sunt echipate complet si sunt produse cu atentie pana la cel mai mic detaliu.

CABINA DE DUS GLISANTA 6010
Sistem de glisare din inox la 90 grade, sticla anticalcar TIMELESS
CABINA DE DUS GLISANTA 6010
Cabina de dus glisanta la 180 grade, executata pe comanda din geam 8mm, securizat tratat anticalcar Timeless Saint Gobain, cu sistem de glisare din inox.
CABINA DE DUS GLISANTA 6020
Sistem de glisare din inox la 90 grade, sticla anticalcar TIMELESS
CABINA DE DUS GLISANTA 6020
Cabina de dus glisanta la 90 grade, dimensiune pe comanda, securizat 8mm tratat anticalcar Timeless Saint Gobain, cu sistem de glisare din inox.