CARACTERISTICI

Cabine de dus din sticla cu usi glisante – model 6020
Dimensiune: pe comanda
Tip deschidere: glisant  cu doua usi
Tip Sticla: sticla securizata de 8mm, finisata, clara, colorata, sablata, normala sau Timless Saint Gobain Anticalcar
Feronerie: Dorma Germania sau UNIVERSAL Polonia
Componente: sistem de glisare inox la 90 grade, maner scoica sau alt model ales de beneficiar, profil tip U de fixare panouri fixe, garnituri magnetice si siliconice de etansare.
PANDOOR asigura Masuratori, Transport si Montaj. Consultanta tehnica Gratuita!

EXECUTATE LA CERERE CU STICLA TIMELESS ANTICALCAR

STICLA TIMELESS® PENTRU CABINE DE DUS – Curățare rapidă, strălucire nelimitată
Noua sticlă pentru cabine de dus pe comanda SGG TIMELESS®, special concepută pentru cabinele de duș, transformă momentele petrecute în baie în clipe dedicate exclusiv relaxării. Pentru că se poate curăța extrem de rapid, fără niciun efort.
SGG TIMELESS® pentru cabine de dus din sticla securizata este realizată cu ajutorul unei depuneri magnetronice performante, aproape invizibile, sticla suport – având un grad foarte ridicat de claritate.
SGG TIMELESS® este protejată de un efect anti-coroziune, pentru o transparență de durată. Pentru că murdăria și calcarul nu pot adera pe suprafața sa, sticla își păstrează în timp aspectul transparent, curat, cu un efort minim.
Cabinele de dus cu usi glisante sau batate din sticla securizata executate pe comanda, vă permite amenajarea cabinei de duș astfel încât să obțineți gradul de intimitate si rezistenta dorit!
Toate sticlele pentru cabine de duș trebuie să îndeplinească funcția de siguranță și securitate.