CARACTERISTICI CABINA DUS 4000

  • Dimensiune: pe comanda.
  • Tip deschidere: batant interior/exterior la 135 grade.
  • Tip Sticla: sticla securizata de 8mm, finisata, clara, colorata, sablata, normala sau Timless Saint Gobain Anticalcar.
  • Feronerie: Dorma Germania sau UNIVERSAL Polonia.
  • Componente:balamale cu deschidere batanta la 135 grade, maner tip buton sau tip H, garnituri siliconice si magnetice, profile din aluminiu pentru fixarea panourilor fixelaterale din sticla, bara stabilizatoare cu conectori prindere pentru sustinere.
  • Termenul de executiepentru o cabina de dus este de 10-14 zile lucratoare.

PANDOOR asigura Masuratori, Transport si Montaj.

Detinem o echipa de specialisti cu experienta pentru realizarea la nivel ireprosabil al montajului tipurilor de cabine de dus solicitate. Experienta in activitate ne-a ajutat sa dobandim flexibilitate si sa oferim conditii avantajoase pentru beneficiarii nostri, indiferent de proiectele acestora.

Consultanta Tehnica Gratuita!

MONTAJ PROFESIONAL, GARANTIE 12 LUNI

In momentul luarii masuratorilor finale de executie, peretii, pardoseala si tavanul trebuie sa fie perfect drepti.
Nu recomandam montarea cabinelor de dus in pereti de rigips.

EXECUTATE LA CERERE CU STICLA TIMELESS ANTICALCAR

STICLA TIMELESS® PENTRU CABINE DE DUS – Curățare rapidă, strălucire nelimitată
Noua sticlă pentru cabine de dus pe comanda SGG TIMELESS®, special concepută pentru cabinele de duș, transformă momentele petrecute în baie în clipe dedicate exclusiv relaxării. Pentru că se poate curăța extrem de rapid, fără niciun efort.
SGG TIMELESS® pentru cabine de dus din sticla securizata este realizată cu ajutorul unei depuneri magnetronice performante, aproape invizibile, sticla suport  – având un grad foarte ridicat de claritate.
SGG TIMELESS® este protejată de un efect anti-coroziune, pentru o transparență de durată. Pentru că murdăria și calcarul nu pot adera pe suprafața sa, sticla își păstrează în timp aspectul transparent, curat, cu un efort minim.

Cabinele de dus cu usi glisante sau batate din sticla securizata executate pe comanda, vă permite amenajarea cabinei de duș astfel încât să obțineți gradul de intimitate si rezistenta dorit!

Toate sticlele pentru cabine de duș trebuie să îndeplinească funcția de siguranță și securitate.

Toate componentele sistemului cabinelor de duș din sticla securizata au finisaje speciale care pot fi adaptate pentru fiecare locuinta, în functie de dimensiunea și de forma camerei unde este amplasata. In plus, intreaga cabina este etansa, datorita garniturilor magnetice și baghetelor laterale care nu lasa apa sa patrunda printre sticlele acesteia.