BALUSTRADE DIN STICLA PREMIUM200 PANDOOR

 Consultanta tehnica Gratuita! Masuratori, Transport si Montaj Asigurate!

Când vorbim de realizarea unei balustrade din sticlă, este esențial să alegem, în primul rand, modalitatea de prindere corectă, în funcție de care se stabilește ulterior tipul și grosimea sticlei. Cel mai potrivit și nou sistem pentru toate conexiunile exterioare este PANDOOR Premium M200. Fixându-se în lateral, economisește din spațiul util al construcției. Sistemul este unul performant, rezistent și elegant, fiind perfect pentru un design modern.

Lungimea profilului este de 4 m, iar cea a capacului ornamental este de 6 m.

Acest sistem permite montajul sticlei de 8.2.8 mm. Recomandăm sticla laminată și securizată.

BALUSTRADE DIN STICLA PREMIUM200 PANDOOR

ETAPE MONTAJ

MODELE MANA CURENTA

PROTECTIE IMPOTRIVA RANIRII SI CADERII

Interioare si exterioare moderne, cu scări și balustrade din sticlă PANDOOR
Pentru interior si exterior, balustradele din sticlă reprezintă un element foarte important, aducând personalitate spațiului amenajat, fie că acesta este o clădire de birouri sau o clădire comercială.
Pentru a creea spații care se diferențiaza prin personalitatea lor, sticla este materialul de construcție recomandat de design-ul contemporan. Balustradele de sticlă sunt în ton cu noile tendințele de amenajare, ce urmăresc crearea unei atmosfere speciale, jocul dintre formă și lumină.

Sticla este surprinzătoare pentru priviri, asigurând în același timp și o experiență neobișnuită. Fragilitatea ce pare a fi intrinsecă acestui material se dovedește a fi, de fapt, un suport absolut sigur pentru pașii dumneavoastră.

Sticla laminată este materialul din care sunt produse toate aceste elemente. Astfel, rezistența pe care ar asigura-o treptele sau balustradele clasice din lemn, metal sau ciment, se regăsește și în scările și balustradele de sticlă Saint-Gobain Glass.

Protecţie împotriva rănirii
În cazul în care geamul se sparge, fragmentele rămân lipite de filmul de laminare.

Protecţie împotriva căderii
Dimensionarea corectă şi aplicarea corespunzătoare a exigenţelor normativelor conferă geamurilor stratificate de securitate (în funcţie de nivelul de securitate dorit):
– o stabilitate reziduală în caz de spargere;
– o reţinere a corpurilor care au determinat spargerea geamului.e și balustradele de sticlă Saint-Gobain Glass.

Balustradele din sticla PANDOOR  sunt produse din geamuri stratificate de securitate ce se compun din două sau mai multe foi de sticlă asamblate cu ajutorul unuia sau mai multor filme de polivinil butiral (PVB).

În funcţie de numărul de filme PVB, există geamuri de tip:
– cu un singur film PVB cu o grosime de 0.38 mm;
– cu 2 sau mai multe filme PVB, de 0.38 mm sau unul sau mai multe filme PVB de 0.76mm.
Prin varierea numărului şi/sau grosimii fiecăreia dintre componente, se obţin geamuri stratificate cu diferite niveluri de securitate