BALUSTRADE DIN STICLA PREMIUM 300 PANDOOR

Consultanta Gratuita! Masuratori, Transport si Montaj Asigurate!

Varianta de balustrada din sticla PREMIUM 300 asigură aspectul inconfundabil al gamei pentru balcone ce nu depasec lungimea maxima de 3500 mm. Balustradele de sticlă vor avea mereu un impact vizual deosebit. Sticla pentru balustrade este un material complex care nu se demodează în timp, aducând un plus de eleganță și stil spațiului amenajat. Acest sistem fixează sticla în profil cu piese de strângere și nu necesită folosirea capacului ornamental, profilul fiind eloxat.

Lungimea profilului este de 6 m și permite montajul sticlei de 5.2.5 mm si 6.2.6 mm. Recomandăm sticla laminate și securizată.

ETAPE MONTAJ BALUSTRADE STICLA PREMIUM 300

Nu pierdeti peisajul oferit de balustradele din sticla PANDOOR!

Montarea balustradelor din sticla este mai mult decat necesara. La munte sau la mare ori langa padure, Balustrdaele sticla sunt cele care lasa ochiul sa admnire pesiajul si ofera o panorama cu totul deosebita. Balustradele din sticla sunt rezistente in timp la factorii externi si ofera aspect de noi ani indelungati. Balustadele din sticla PANDOOR sunt o investitie foarte buna din toate punctele de vedere

 

De ce sticla laminata?

Deoarece pentru toate constructiile din sticla montate la inaltime avem nevoie de siguranta. Sticla securizata si laminata o recomandam pentru acest tip de lucrari. Sticla laminate ( duplex) pentru balustrade sau lucrari executate la inaltime, in momentul spargerii ea ramane pe pozitie fara sa accidenteze persoanele din jur. In schimb sticla doar securizata in momentul spargerii, cade de pe pozitie fragmentandu-se in bucati mici netaioase care pot acchidenta persoanele in momentul impactului

Pur si simplu iti personalizeaza cladirea, iti ofera siguranta si ani indelungati, aspect de nou!
Balustrada din sticla reprezinta un element decorativ si de siguranta ce poate fi utilizata atat la interior, cat si la exteriorul locuintelor, cladirilor de birouri, zonelor rezidentiale sau cladirilor puiblice.

Cand vorbim de realizarea unei balustrade din sticla, este esential sa alegem, in primul rand, modalitatea de prindere corecta, in functie de care se stabileste si tipul si grosimea sticlei.

Balustradele din sticla, transparente si fara rama sunt alegerea perfecta pentru a crea iluzia de libertate si spatiu deschis.

ALEGE MODEL MANA CURENTA