BALUSTRADE DIN STICLA PREMIUM150 PANDOOR

Consultanta Gratuita! Masuratori, Transport si Montaj Asigurate!

Ultima tendință în construcții și amenajări pentru balustradele încastrate este oferită de sistemul PANDOOR Premium M150. Acest tip de balustrade, cu profilul din aluminiu cu fixare pe podea, conferă siguranță maximă și durabilitate garantată, fără a răpi nimic din aspectul deosebit și din transparența ce oferă o panoramă nelimitată. Cu acest model de balustrada din sticla elegant, oferim în întreaga lume un partener calificat pentru arhitectură și design.

Lungimea piesei este de 15 cm, a profilului de încastrare este de 6 m, iar lungimea capacului ornamental este de 6 m.

Acest sistem poate încorpora sticla cu grosimea de 6.2.6 mm si 8.2.8. Recomandăm sticla laminată și securizată.

BALUSTRADA DIN STICLA INGROPATA

ETAPE MONTAJ

MODELE MANA CURENTA

MONTAJ SI GARANTIE

Termenul de executie pentru balustrade din sticla variaza in functie de complexitatea proiectului.
Garantia materialelor este de 5 ani.
PANDOOR, pentru buna executie ofera o garantie de 12-24 luni
Acordam o atentie deosebita aspectelor legate de siguranta
Asiguram cel mai inalt nivel de securitate folosind sisteme de prindere profesionale de la cei mai renumiti producatori de sisteme arhitecturale.
Executam la comanda orice mod

DE CE STICLA LAMINATA?

De ce recomandam sticla laminata si securizata la balustrade!
Sticla laminată este o sticlă stratificată de securitate care se compune din două sau mai multe foi de sticlă, asamblate, pe toată suprafața, cu ajutorul unuia sau mai multor filme de polivinil butiral (PVB).

Filmul PVB care la sfârșitul procesului de fabricație unește solid foile de sticlă, asigură transparență, elasticitate și aderență în timp. Aceste proprietăți permit sticlei laminate să nu elibereze fragmente periculoase de sticlă în caz de impact.

Alegerea tipului de sticlă laminată la balustrade, se face în funcție de natura riscului și importanța acestuia: rănire, cădere, vandalism și efracție.

Sticla laminată este o sticlă stratificată de securitate care se compune din două sau mai multe foi de sticlă, asamblate, pe toată suprafața, cu ajutorul unuia sau mai multor filme de polivinil butiral (PVB).

Aceste proprietăți permit sticlei laminate să nu elibereze fragmente periculoase de sticlă în caz de impact.

Sticla laminată este folosită pentru o gamă largă de aplicații mai ales la balustrade din sticla si pentru constructiile din sticla montate la inaltime fiind alegerea evidentă pentru a oferi protecție și siguranță.

Apreciem interesul dumneavoastră pentru produsele PANDOOR și vă încurajăm sa solicitati oferta noastra pentru proiectele dumneavoastra. Asteptăm cu interes să auzim de nevoile dumneavoastră