BALUSTRADE DIN STICLA PREMIUM100 PANDOOR

Consultanta Gratuita! Masuratori, Transport si Montaj Asigurate!

Modelul de balustrade din sticla PANDOOR Premium M100 cu sistem de susținere a panourilor de sticlă cu fixare pe podea, fiind din aluminiu, conferă un aspect deosebit prin contrastarea puternică cu fragilitatea aparentă a sticlei. Este un sistem performant, eficient și durabil, garantat prin standarde de calitate recunoscută. Cu 3 variante de capace ornamentale și 4 tipuri de mână curentă, sistemul nostru conferă originalitate și identitate specifică designului pe care îl doriți.

Lungimea piesei este de 15 cm, iar a celor 3 variante de capace ornamentale este de 6 m.

Acest sistem poate încorpora sticla cu grosimea de 6.2.6 mm si 8.2.8 mm. Recomandăm sticla laminată și securizată, acesta fiind un material foarte rezistent la intemperii și acțiuni mecanice.

CU 3 VARIANTE DE CAPACE

ETAPE MONTAJ

DETALII TEHNICE SISTEM

MODELE MANA CURENTA BALUSTRADA

MONTAJ SI GARANTIE

Termenul de executie pentru balustrade din sticla variaza  in functie de complexitatea proiectului.
Garantia materialelor este de 5 ani.
PANDOOR, pentru buna executie ofera o garantie de 12-24 luni
Acordam o atentie deosebita aspectelor legate de siguranta
Asiguram cel mai inalt nivel de securitate folosind sisteme de prindere profesionale de la cei mai renumiti producatori de sisteme arhitecturale.
Executam la comanda orice model de balustrada din sticla: iluminate, curbate, sablate, pictate, serigrafiate, folii colorate, fumurii

DE CE BALUSTRADE DIN STICLA?

PERSONALIZEAZA CLADIREA CU BALUSTRAELE PANDOOR

Balustrada din sticla securizata, pur si simplu iti personalizeaza cladirea, iti ofera siguranta si ani indelungati, aspect de nou!

Balustrada din sticla reprezinta un element decorativ si de siguranta ce poate fi utilizata atat la interior, cat si la exteriorul locuintelor, cladirilor de birouri, zonelor rezidentiale sau cladirilor puiblice.

Cand vorbim de realizarea unei balustrade din sticla, este esential sa alegem, in primul rand, modalitatea de prindere corecta, in functie de care se stabileste si tipul si grosimea sticlei.

Balustradele din sticla, transparente si fara rama sunt alegerea perfecta pentru a crea iluzia de libertate si spatiu deschis.

CE STICLA RECOMANDAM!

Sticla este un material complex care nu se demodeaza in timp aducand un plus de eleganta si stil spatiului amenajat sau cladirilor unde optam pentru balustrade din sticla.

Sticla recomandata pentru balustradele interioare si exterioare din sticla este de minim 12 mm securizata si laminata ( sticla duplex)

DE CE STICLA LAMINATA!

Deoarece pentru toate constructiile din sticla montate la inaltime avem nevoie de siguranta.

Sticla securizata si laminata o recomandam pentru acest tip de lucrari. Sticla laminate ( duplex) pentru balustrade sau lucrari executate la inaltime, in momentul spargerii ea ramane pe pozitie fara sa accidenteze persoanele din jur.

In schimb sticla doar securizata in momentul spargerii, cade de pe pozitie fragmentandu-se in bucati mici netaioase care pot acchidenta persoanele in momentul impactului.