De ce balustrade din sticla PANDOOR?

Pur si simplu iti personalizeaza cladirea, iti ofera siguranta si ani indelungati, aspect de nou!
Balustrada din sticla reprezinta un element decorativ si de siguranta ce poate fi utilizata atat la interior, cat si la exteriorul locuintelor, cladirilor de birouri, zonelor rezidentiale sau cladirilor puiblice. Cand vorbim de realizarea unei balustrade din sticla, este esential sa alegem, in primul rand, modalitatea de prindere corecta, in functie de care se stabileste si tipul si grosimea sticlei.

Balustradele din sticla, transparente si fara rama sunt alegerea perfecta pentru a crea iluzia de libertate si spatiu deschis.

Balustrade din sticla Premium100
Model de balustada din sticla aplicata
Balustrade din sticla Premium100
Balustradele din sticla PANDOOR Premium100 cu sistem de susținere a panourilor de sticlă cu fixare pe podea, fiind din aluminiu, conferă un aspect deosebit prin contrastarea puternică cu fragilitatea aparentă a sticlei.
Balustrade din sticla Premium150
Model de balustada din sticla ingropata
Balustrade din sticla Premium150
Balustradele din sticla PANDOOR Premium150 cu profilul din aluminiu cu fixare pe podea, conferă siguranță maximă și durabilitate garantată, fără a răpi nimic din aspectul deosebit și din transparența ce oferă o panoramă nelimitată.
Balustrade din sticla Premium200
Model de balustada din sticla cu prindere laterala
Balustrade din sticla Premium200
Balustradele din sticla PANDOOR Premium200 este cel mai potrivit și nou sistem pentru toate conexiunile exterioare. Fixându-se în lateral, economisește din spațiul util al construcției. Sistemul este unul performant, rezistent și elegant, fiind perfect pentru un design modern.

Balustrade din sticla Premium300
Model de balustada din sticla economica
Balustrade din sticla Premium300
Balustradele din sticla PANDOOR Premium300 varianta economică ce asigură aspectul inconfundabil al gamei este Premium M300. Balustradele de sticlă vor avea mereu un impact vizual deosebit. Sticla este un material complex care nu se demodează în timp, aducând un plus de eleganță și stil spațiului amenajat.